Hytta er stedet hvor vi virkelig vet å sette pris på komfort. En behagelig godstol og lune, gode tekstiler er derfor naturlig inventar i enhver fjellhytte.

Lenestolen East er med sine gjennomførte sømdetaljer, sitt særegne formspråk og gode sittekomfort, en ideell hvilestol, på hytta så vel som hjemme. Med svingunderstell gis stolen ekstra bevegelighet. Bildet i bakgrunnen er ett av motivene blant Slettvolls veggkunst som vil sette stemningen både på hytta og hjemme. 


Pynteputer i behagelige toner og materialer gjør mye med stemningen i et rom. Våre puter kan skreddersys med valg fra hele vår tekstilkolleksjon, og er fylt med høykvalitets dun som holder godt på putens fasong.

Sosial sone

Spiseplassen

Spisebordet Turner er laget med bordplate i heltre som bringer frem treverkets karakter. Bordet har stilrene ben i sort stål, og leveres i tre størrelser med mulighet for to ekstra illeggsplater. Spisesofaen Earnest gir et behagelig sted å tilbringe måltidet, og finnes i flere størrelser. Sammen med den stramme spisestolen Lago utgjør de en innbydende spiseplass. Lago har også et praktisk, avtakbart trekk.

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner og unike tilbud. Meld deg inn her

Åpne chat