Som naturlig sprunget ut av den majestetiske naturen rundt seg, ligger den moderne funkisvillaen perfekt til på Stranda, Slettvolls hjembygd. Den tidløse, men samtidig tidsriktige, innredningen skaper et varig hjem – i stil med de slående omgivelsene.

Maddox modulsofa består av hele 25 moduler som kan kombineres med både divan og pall. De mange valgmulighetene gir frihet til å tilpasse sofaens stil og størrelse til rommet den skal stå i. Med ulike design og mykhetsgrader på putene, kan sofaens uttrykk og sittekomfort varieres etter ditt eget ønske. 

Spisestolen Irving er skapt for å kunne nyte godt selskap ut i de små timer. Hver eneste linje og kurve er nøye gjennomtenkt. Stolens buede fasong, og pute i både sete og rygg, gir ekstra god sittekomfort. Her danner stolen en innbydende spisegruppe med bordet Alexander under taklampen Kendama.

Bailey sofa gir mye komfort uten å kreve stor plass av rommet. Den har buet rygg og slanke armlener, og leveres i fire lengder og to sittehøyder. Med høye ben gir den en komfortabel sitteplass ved spisebordet.

Små kropper fortjener også høy komfort. Stolen East Petit kommer i november 2020, og passer for barn i alderen 1– 7 år. Gjennomført komfort for hele familien.  

Skal du være ditt beste jeg, trenger du en uthvilt kropp. Hos Slettvoll kan du skape soverommet du drømmer om. Et vakkert, tidløst og komfortabelt rom hvor du kan finne ro, hvile og hente ny energi. 

Et bord kan ha funksjon som både blikkfang og bruksmøbel i hjemmet. Velg størrelsen, fasongen og materialet som er riktig for deg og ditt hjem. 

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner og unike tilbud. Meld deg inn her

Åpne chat