Maleriet er malt av Hanne May Scheen/Galleri Semmingsen.
Maleriet er malt av Hanne May Scheen/Galleri Semmingsen.

Slettvolls stoppmøbler er laget med solid håndverk på Sunnmøre. Med kortreiste råvarer. Med stolthet for faget. Den allsidige sofaen Dublin finnes i fem ulike størrelser, som divan og hjørnesofa. Velg mellom bein i eik natur, sort eik eller sort stål, og tilpass putenes mykhetsgrad etter eget ønske. Dekoren du finner hos Slettvoll er håndplukket fra ulike deler av verden. 

Bordlampen Milan har en naturlig varme i materialene den er laget av. Lampeskjermen i lin lar lyset falle fint nedover den hånddreide lampefoten i ask.

Det runde spisebordet Devon er et perfekt midtpunkt for selskapet. Bordet kan utvides med inntil tre praktiske ileggsplater, og fortsatt beholde sin myke fasong. Understellet har et skulpturelt formspråk, utformet for at alle skal kunne sitte komfortabelt ved bordet. Devon er laget av trelags heltre eik, og leveres i flere farger.

En nett toseters sofa med tilhørende pall er nyeste tilskudd i serien Cape. Ved å sette den brede pallen inntil sofaen kan du skape en fleksibel daybed-løsning. Pallen er også et fint tilleggsmøbel for seg selv eller i en sofagruppe.

Smakene. Samtalene. Samværet. Måltidet har alltid vært en samlende begivenhet for oss. Hjemme og i sommerhuset, så vel som på hytta. Uansett hvor vi befinner oss vil vi bruke tiden her, sammen. Hos Slettvoll hjelper vi deg å skape de varige rammene rundt det hele.

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner og unike tilbud. Meld deg inn her

Åpne chat