Det er noe med den varme årstiden og oss nordboere. Når vinteren endelig slipper taket og vi kan krype ut av hiene våre. Når vi kan myse mot solen og kjenne den at den varmer huden. Da er det ingen steder vi heller vil være enn ute i den nordiske sommerluften. Vi i Slettvoll vet at det skandinaviske klimaet kan by på mye vær. Derfor har vi skapt hagemøbler som tåler livet vårt her – år etter år.

Marty er både innbydende og stilren med sin myke, kurvede rygg kombinert med stramme detaljer. Modellen er laget av slitesterk flett med førsteklasses teak langs rygg og armlener og understell i aluminium. De smussavvisende putetrekkene er behandlet for å tåle klor- og saltvann, og kan vaskes skånsomt i maskin ved behov. Marty finnes i flere varianter, deriblant sofa, stol, pall, solseng, daybed og hammock. Felles for de alle er vakkert design og tidløs komfort, laget for å vare år etter år. 


Cape er en stram modell laget for å tåle værets påkjenninger. Modellen har sort aluminiumsramme med teakdetaljer, Quick Dry-puter, og tekstilflett med svært høy slitestyrke. Cape finnes som stol, sofa og pall.

Durban er en stablebar spisestol i sort aluminium, teakdetaljer og slitesterk tekstilflett. Her sammen med Robin spisebord i førsteklasses teak og sort aluminium.

Amy er en nett og elegant, ny serie som tar lite plass. Modellen kjennetegnes av sitt lyse, lette design og gode håndverk. Amy stol og sofa er laget i førsteklasses teak med slitesterk, tvunnet snor. Både sete og rygg har Quick Dry-puter som tåler å stå ute i regn og tørker fort. Det tilhørende bordet er også laget i solid teak.

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner og unike tilbud. Meld deg inn her

Åpne chat