I den välkomnande möbelbutiken presenteras Slettvolls hela kollektion i inspirerande miljöer – moderna, klassiska och utomhusmiljöer. Kollektionen består av allt från soffor, stolar, bord och utemöbler till mattor, gardiner och belysning. Här hittar du också spännande interiörvaror från hela världen.

En möbel från Slettvoll ska inte bara vara snygg och estetisk, den ska också hålla för tidens tand, gärna i många generationer. Därför arbetar man mycket med naturliga färgskalor och klassisk design i högkvalitativa material så att basen i inredningen står sig över tid. Då blir det lättare att addera och byta ut komplement i inredningen i form av kuddar och andra interiörvaror.

Egen innergård

Hos Slettvoll Malmö råder en lugn och harmonisk stämning som ger dig en upplevelse av stressfri shopping. Butiken har också en egen, dold juvel – en härlig innergård där deras utemöbler visas på ett inspirerande sätt. Slettvoll har nämligen en rik utomhuskollektion bestående av trädgårdsmöbler som är skapade för att tåla ett tufft, nordiskt klimat. Du kan bli bättre bekant med trädgårdsmöblerna i säsongens nya katalog. Bläddra i katalogen här.

En oas i staden

Kvalitet i generationer

Familjeföretaget Slettvoll har designat och producerat möbler på den norska västkusten sedan 1951, utifrån en önskan om att förena kvalitet och design med inspiration från den omgivande naturen. Även om mycket har förändrats sedan den tiden då varorna blev transporterade på cykel från fabriken i Stranda, där verksamheten startade och fortfarande finns kvar än idag, är ambitionen densamma. 


Möblerna är tidlösa och eleganta och faller inte för den senaste trenden, utan passar perfekt in i olika inredningar med sitt enkla uttryck. Varje möbel är unik och tillverkas speciellt till varje kund av erfarna hantverkare.

Råd från en inredningsdesigner

Slettvoll i Malmö erbjuder inredningshjälp för alla rum både ute och inne. De hjälper till med allt från att välja en ny soffa till att inreda hela hemmet, trädgården, stugan eller sommarhuset. Se mer inspiration för sommarhuset här.

Butiken erbjuder personlig rådgivning både i butikens lokaler och i form av hembesök, samt hjälp med planritningar. Den gemensamma nämnaren är att skapa hem som speglar vem du är. Vi har alla olika uppfattningar om hur ett hem ska kännas. Eftersom vi lever olika liv skapar Slettvoll möbler och hem som harmoniserar med den historia vi vill vara en del av. Hem som vi vill bjuda in vänner och familj till och som är en naturlig förlängning av vår personlighet.


Om du önskar råd av en av våra erfarna inredningsdesigners kan du besöka oss på Södergatan 5 eller boka ett förutsättningslöst möte via vår hemsida.

Välkommen till Slettvoll Malmö – vi ser fram emot att hjälpa dig!

Önskar du inredningshjälp hos Slettvoll Malmö?

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner og unike tilbud. Meld deg inn her

Åpne chat