Sådan skræddersyer vi dit drømmehjem

1. Det hele starter med en uforpligtende samtale. Om du er på udkig efter en ny sofa eller skal indrette et helt hjem, vil vi rigtig gerne lære dig, dine behov og ønsker at kende.

2. Efter vi har lært dig og dit projekt at kende, skitserer vi placering af alle møbler, foreslår en farvepalette og materialer, der harmonerer. Vi finder løsninger, som skaber en helhed i dit hjem – både inde og ude. Med over 300 unikke muligheder fra vores materialebibliotek, garanterer vi et skræddersyet drømmehjem, der imødekommer dine ønsker og behov.

3. Når vores team har udarbejdet en færdig designløsning, som du er tilfreds med, sætter vi møblerne i produktion på vores værksted mellem fjord og fjeld i Norge. Derefter leverer vi møblerne på den måde, du ønsker. Vi indretter og styler dit hjem, så alt du skal er at nyde resultatet og lade livet udfolde sig i dine nye, smukke og unikke rammer.


Indretningshjælpen er gratis, når du køber dine møbler hos Slettvoll.

Vi står for alt og møder dig, hvor du er

Book et tidspunkt, der passer dig i skemaet nederst på siden, eller kontakt butikken på Østerbro i København for at lave en aftale.


Adresse: Oslo Pl. 12, 2100 Østerbro

Telefonnummer +45 88 62 68 62

Hos Slettvoll får du hjælp præcis som det passer dig bedst; i butikken, hjemme hos dig, over telefon/videosamtale eller via e-mail.

Book et møde

Aftal et uforpligtende møde med en af vores indretningsarkitekter. I butikken, hjemme hos dig via telefon/videosamtale eller over e-mail. Butikken vil give dig en bekræftelse på dit ønskede tidspunkt eller foreslå alternativer. Du kan når som helst komme ind i vores butik eller kontakte os på e-mail: slettvoll@slettvoll.no eller telefon: +45 88 62 68 62.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner og unike tilbud. Meld deg inn her

Åpne chat