Hopp til innhold

Å skape et hjem

Vi påvirkes av hvordan vi har det rundt oss. Spesielt viktig er det å trives og ha det godt der vi oppholder oss aller mest. Som hjemme. Men hva er egentlig et godt hjem?

- Det som forener oss i Slettvoll er troen på at hjemmene våre bidrar til å forme oss som mennesker, og reflekterer hvem vi er. At et hjem er selve fundamentet i livene våre og bidrar til å skape identiteten vår. Det inspirerer oss til å reflektere, sosialisere, oppdage og skape tilhørighet, sier Live Slettvoll Myklebust, kreativ leder i Slettvoll:

- Hjemmene våre, og rammene rundt og i det, forsterker og former nettopp hvilke historier og opplevelser vi blir en del av. For oss er det menneskene som lever i hjemmet som er hovedpersonene. Vi hjelper bare litt til for å iscenesette disse historiene.

Produkter i bildet:

Slik er et godt hjem

Slettvoll lager unike innredningsløsninger som reflekterer hvem du er.

- Et godt hjem er det stedet hvor du trives aller best. Det skal ha den atmosfæren og komforten som du ønsker, og samtidig være et sted du vil bruke tid med venner og familie. Derfor er det viktig å investere i riktige møbler, farger og god kvalitet, sier Lene Liguori, interiørdesigner i Slettvoll, og legger til:

- Et godt hjem er trygghet.

Å SKAPE ET PERSONLIG INTERIØR


Vår kunnskap er å skape hjem som passer perfekt for deg. I våre butikker har vi interiørdesignere som hjelper deg med hele innredningen - fra valg av møbler i riktig størrelse, farge og materiale, til plassering av møblene i rommet, kombinert med tepper gardiner, belysning og dekor. Og du blir selv en del av designprosessen med over 300 ulike tekstiler å velge blant.

Vi leverer møbler til alle rom, både inne og ute, og tilbyr alt fra ny sofa, til å innrede et helt hus eller hytte.


Les mer og og bestill møbleringshjelp her.

Produkter i bildet:
Produkter i bildet:

Kvalitet som varer

- Nordmenn er stadig mer opptatt av miljøet og da er det smart å investere i kvalitet og design som varer lenge.


- Samtidig er det viktig at materialer og arbeidskraft er kortreist. Det gjelder også å tenke på tidløshet når du innreder. Tidløshet er varighet. Basismøblene kan godt være i nøytrale farger som man kan leve lenge med. Da er det enklere å forandre uttrykk og miljø ved supplering av mindre ting som farger i puter, pledd eller planter, krukker og interiørvarer.


- Et hjem er ditt «sanctuary». Uttrykket for meg er den gode følelsen av ro og en atmosfære man trives best i, sier Liguori:


– Vi lever i en hektisk verden med konstant informasjon og påvirkning utenfra. Desto viktigere er det at man kan senke skuldrene når man kommer hjem. Hjemmet skal gi deg en god følelse av trygghet og ro som du alltid vil lengte tilbake til

Produkter i bildet:

Det er mange viktige valg å ta når du skal møblere og innrede et hjem. I våre butikker møter du derfor kunnskapsrike interiørdesignere som gjerne hjelper deg - enten du ønsker en ny sofa eller skal møblere et helt hus.


Les mer om hvordan Slettvoll kan hjelpe deg med å planlegge innredningen av hjemmet ditt og bestill møbleringshjelp her.