Hopp til innhold
Uteliv
Slettvolls utemøbler lar deg nyte frisk luft og godt selskap i komfortable omgivelser, år etter år. Finn inspirasjonen til å gjøre det meste ut av ditt uterom, enten du planlegger et stort hageselskap eller en kaffe på terrassen.
Følelsen av frihet

Uterom

Følelsen av frihet

Slettvolls hagemøbler er skapt for å tåle både hverdag og fritid, sol og regn, slik at du kan omfavne de deilige dagene og lune sommerkveldene til det fulle. Under en palme eller ved en nordisk skjærgård – år etter år.

Se mer

Uterom

Smak av Italia

Som familiebedrift har vi alltid vært stolt av vår historie. Samtidig er vi opptatt av å se fremover. Derfor er vår kolleksjon utemøbler laget for å vare – både med et tidløst uttrykk som aldri går av moten, og med slitesterke materialer som tåler et nordisk klima, sesong etter sesong.

Se mer

Uterom

Skap en perfekt uteplass

Våren er for mange tiden til å gjøre hus og hage klar til utesesongen. Men hva må en egentlig tenke på når en planlegger uterommet? Det har vi i Slettvoll god kunnskap om, og vi gir deg gjerne veiledning for å skape den perfekte uteplassen for deg.

Se mer

Uterom

En ny start

Våren. Årstiden hvor livet spirer og lyset vender tilbake – som en ny start for oss alle. Men uansett hvor mange sesonger som kommer og går, finner vi trygghet i det som består. Det er derfor vi skaper varige hagemøbler. Bli bedre kjent med kolleksjonen her.

Se mer

Uterom

Svale dager

I Skandinavia er vi vant til å leve nært på elementene, med somre som kan bestå av alt slags vær. Fordi vi i Slettvoll har skapt møbler for hjem, hytter og sommerhus i over 70 år, vet vi at bare kvalitet kan bestå år etter år.

Se mer