Hopp til innhold

Palma

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til vårt showroom på Mallorca, Slettvoll Palma. Våre erfarne interiørdesignere tar hånd om hele ditt innredningsprosjekt, enten du ønsker å fornye et hjem eller en fritidsbolig, eller om du bygger nytt – fra første møte til varene er ferdig montert hjemme hos deg. Vi hjelper deg å skape en gjennomført helhet som passer din stil og livsstil.

butikk i Palma
Slettvoll Palma

Calles Espartero Num 8, PORTAL BJ, ESC. 3, ES-07014 PALMA

palma@slettvoll.com

Vi hjelper også gjerne på telefon, mail og videosamtale.

Tjenester

Møbleringshjelp

Det er mange viktige valg å ta når du skal møblere og innrede et hjem. I våre butikker møter du derfor kunnskapsrike interiørkonsuleter som hjelper deg – enten du ønsker deg en ny sofa, skal møblere et helt hus, hytta eller uteplassen. Tjenesten koster kr. 900,- pr time, men er gratis ved kjøp av møbler.

Levering

Hos Slettvoll skal du som kunde føle deg ivaretatt, helt fra du trer inn i butikken til varen din er levert og ferdig montert – enten det er hjemme hos deg eller på hytta. Derfor tilbyr vi utvidet service når vi leverer møblene. Tepper rulles ut, møbler settes på riktig plass, vi monterer og tar med emballasje til resirkulering.