Hopp til innhold

Som mennesker fyller vi rom og steder med historier og opplevelser. Hjemmet vårt – rammen vi gjør det i, forsterker og former nettopp hvilke historier og opplevelser vi blir en del av. Sammen er det med på å definere hvem vi er. Og sånn blir rom og sted en forlengelse av oss selv.

Fabrikken vår ligger i møbelbygda Stranda, stedet hvor familiebedriften Slettvoll har sitt opphav. Stranda har alltid vært viktig for Slettvoll-familien, som fortsatt er bosatt her, og kvalitet har vært kjernen i bedriften helt siden den ble etablert i 1951. Med røttene godt plantet blant majestetisk natur i verdensarv-klasse, har det å verne om omgivelsene bestandig ligget i vår natur.

Miljøfyrtårn

Som en del av vårt miljøfokus jobber vi bevisst etter FNs Bærekraftsmål, og mot en sirkulær forretningsmodell. Vi har også lagt mye arbeid i gode rutiner og systemer for å bli en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift. Det innebærer at vi har full kontroll på alt fra innkjøpsrutiner til dokumentasjonsinnsamling. Fra strømforbruk til avfallssortering. Fra design og produktutvikling til valg av råvarer, som i hovedsak utvikles hos lokale leverandører.

Hvert eneste møbel er designet for å vare, og komponentene er håndplukket for sin gode kvalitet. Samtidig forplikter vi oss til å kontinuerlig følge opp og forbedre den høye standarden vi har satt for vårt miljøarbeid.

Vi har alltid ønsket å gi det lille ekstra i Slettvoll. Ikke bare fordi det forventes av oss. Men fordi det er en del av vår kultur. Fordi våre håndverkere har årelang erfaring og bryr seg om hvert møbel de lager. Fordi vi er stolte av hvem vi er og hvor vi kommer fra. Og fordi vi har en genuin lidenskap for å skape hjem som det er godt å leve i. Slik har våre bærekraftige verdier hele veien ligget i ryggmargen vår, som en selvfølge. Og slik vil vi fortsette å jobbe.

"I en verden av bruk og kast er ønsket om å skape vakre, varige møbler en viktig drivkraft.”

Torill Slettvoll