Hopp til innhold

Kvalitet som varer

Den første spiren i Slettvolls møbeleventyr så dagens lys allerede i 1951. Søm for søm ble drømmen om å forene komfort, kvalitet og skjønnhet gjennom solid sunnmørsk håndarbeid en virkelighet. Siden den gang har merkevaren Slettvoll strukket seg ut over landegrensene og blitt et symbol på ekte norsk møbeldesign.

Solid håndverk

Fabrikken vår ligger i møbelbygda Stranda, stedet hvor familiebedriften har sine røtter. Med trente blikk, erfarne hender og øye for detaljer lager våre dyktige medarbeidere hvert eneste møbel med kvalitet til fingerspissene. Derfor er også hvert et Slettvoll-produkt helt unikt, laget spesielt for deg.


Nettopp fordi vi legger så mye kjærlighet ned i hver minste del av møblene våre, finnes det ikke roboter hos oss. De gamle håndverks-tradisjonene holdes i hevd i alle deler av produksjonen. Vi klipper tekstilet du har valgt for at mønster og trådretning skal stemme, syr trekket slik at det skal passe nøyaktig og kler møbelet med presisjon.

«Gode møbler er ikke noe man skifter med lett hjerte. Gode møbler beholder man – år etter år.»

Torill Slettvoll

Lokale råvarer

Vi har alltid strukket oss langt for å lage luksuriøse møbler på et bærekraftig vis. Derfor bruker vi kortreiste råvarer fra lokale leverandører der det er mulig. Med våre nøye utvalgte materialer kan vi tilby muligheten til å skreddersy etter dine ønsker. Med valg blant en mengde tekstiler, myk eller fast sittekomfort og treverk i ulike farger har du rom for å skape et hjem som passer perfekt for deg og ditt liv. Et hjem hvor det er godt å leve og bo, skape minner og finne ro.

I Slettvoll skaper vi møbler som blir med deg gjennom livet. Møbler som tåler hverdager, helger og høytider – som blir en del av historien din. Godt håndverk handler om å fokusere på de minste detaljene. Ting du ikke ser, men likevel merker. Fordi ørsmå nyanser kan utgjøre store forskjeller.