Hopp til innhold
Inspirasjon

Uterom

Svale dager

I Skandinavia er vi vant til å leve nært på elementene, med somre som kan bestå av alt slags vær. Fordi vi i Slettvoll har skapt møbler for hjem, hytter og sommerhus i over 70 år, vet vi at bare kvalitet kan bestå år etter år.

Se mer

Inspirerende hjem

Havsikt

Helt inntil klippene ved den svenske skjærgården hviler den moderne funkisvillaen. De forførende jazz-tonene innenfra og havets mektige brus utenfor de store terrassedørene hører sammen her.

Se mer

Inspirerende hjem

Tidløs skjønnhet

Gjennom de lette lingardinene bades rommet i dagslys. Her er hver minste detalj gjennomtenkt for å skape en helhet som følger hele hjemmet. Myke former. Klassiske toner.

Se mer
Følelsen av frihet

Uterom

Følelsen av frihet

Slettvolls hagemøbler er skapt for å tåle både hverdag og fritid, sol og regn, slik at du kan omfavne de deilige dagene og lune sommerkveldene til det fulle. Under en palme eller ved en nordisk skjærgård – år etter år.

Se mer

Hytte

På fjellet

Hytta er der vi får påfyll – ved å trekke inn den friske fjelluften som bringer roser i kinnene eller ved å nyte lun peisvarme og ro i sjela.

Se mer

Hytte

Strandafjellet

Bli med til Strandafjellet, til en hytte i nordisk stil, som inviterer lyset og naturen inn.

Se mer

Hytte

Sommerhuset på Sørlandet

Drømmen om kjølig hvitvin på terrassen og lekende barn i gresset. Sommerhuset er uten tvil det foretrukne hjemmet til oss nordboere under den varme årstiden.

Se mer

Inspirerende hjem

Klassisk stil møter moderne liv

Selv en romslig leilighet krever en gjennomtenkt plan for å kunne utnyttes optimalt.

Se mer

Inspirerende hjem

Naturnær funkis

Det moderne husets store takhøyde og vindusflater legger til rette for et lyst og åpent lerret å møblere – det perfekte utgangspunkt for å leke med farger, tekstiler og kontraster som forandrer et hus til et hjem.

Se mer

Inspirerende hjem

Huset ved havet

I ett med elementene. Der hav møter strand, og duften av sjøluft fyller oss med ro og balanse. Innenfor vinduene gjenspeiles naturens kontraster i en elegant harmoni.

Se mer

Inspirerende hjem

Funkisperlen

I et townhouse på Skillebekk fant de drømmeboligen. Her skulle Camilla Pihl og Peter Peters bygge rede for den lille familien som vokste fra to til tre.

Se mer

Inspirerende hjem

Tidløs eleganse

Som et lyst og lett lerret i nordiske toner, er det klassiske huset fylt med elegante detaljer. Sammen skaper de sjel og personlighet – det lille ekstra som forvandler et hus til et hjem. Et sted hvor det er godt å leve.

Se mer

Inspirerende hjem

Heime på Stranda

Som naturlig sprunget ut av den majestetiske naturen rundt seg, ligger den moderne funkisvillaen perfekt til på Stranda, Slettvolls hjembygd.

Se mer

Malene Birger

Når innredning blir kunst

Til Slettvoll og Malene Birgers designunivers er det skapt flere interiørvarer. Interiørvarekolleksjonen består blant annet av glasslykter, skulpturer, bokser, pledd, vaser, urner, bøker og lamper. Les mer om interiørvarene her.

Se mer

Malene Birger

Kunstneriske verk

Malene Birger er en dedikert og lidenskapelig kunstner, og har utviklet både veggbilder og grafiske print i samarbeid med Slettvoll. Ler mer om de kunstneriske verkene her.

Se mer

Hytte

Innred for hvilepuls

Hytta – et sted borte fra hverdagen, men som likevel skal føles som hjemme. Med riktige grep i innredningen kan både hjemmefølelsen og hvilepulsen harmonere på hytta.

Se mer

Inspirerende hjem

Holckenhavn

Som et ærverdig eventyrslott, står det danske godset som et praktverk i landskapet. Med historisk sus i veggene, danner bygningen et herskapelig bakteppe for interiøret – møblert i klassisk og moderne stil i perfekt harmoni.

Se mer

Inspirerende hjem

Huset på klippen

Mer ute enn inne – men fremdeles alltid hjemme. Rammene for et rom kan nesten opphøre og du kan skape oaser der det er godt å være – og la atmosfæren du har inne gli naturlig ut.

Se mer

Uterom

Skap en perfekt uteplass

Våren er for mange tiden til å gjøre hus og hage klar til utesesongen. Men hva må en egentlig tenke på når en planlegger uterommet? Det har vi i Slettvoll god kunnskap om, og vi gir deg gjerne veiledning for å skape den perfekte uteplassen for deg.

Se mer

Uterom

Smak av Italia

Som familiebedrift har vi alltid vært stolt av vår historie. Samtidig er vi opptatt av å se fremover. Derfor er vår kolleksjon utemøbler laget for å vare – både med et tidløst uttrykk som aldri går av moten, og med slitesterke materialer som tåler et nordisk klima, sesong etter sesong.

Se mer

Inspirerende hjem

Elegant i byen

Kvalitet går aldri av moten. Derfor lager vi tidløse møbler som er skapt for å vare, uansett hvordan tidene forandrer seg. Møbler du blir glad i og som med små grep og ulikt tilbehør stadig kan fornyes.

Se mer

Inspirerende hjem

Kompakt planløsning

Der du kjenner deg hjemme har ikke noe med hvor stor plass du har. Å finne nøkkelen til hva som er viktig for deg og livet du lever, er utgangspunktet for å skape et sted det er godt å være – stort eller lite.

Se mer

Inspirerende hjem

Liten og urban

Ditt eget lille krypinn. Stedet hvor du kan trekke deg tilbake og stenge verden ute, eller ta den inn. Soner som glir elegant over i hverandre, men som likevel er adskilte, skaper romfølelse og plass til mange funksjoner.

Se mer

Inspirerende hjem

Frogner loftsleilighet

Enkle, rene linjer kombinert med samlede skatter preger interiøret. Det som en gang var et mørkt loft er nå en lys og luftig oase.

Se mer

Inspirerende hjem

Gullatoppen

Den nye modulserien Maddox byr både på komfort og fleksibilitet. Det rene og tidløse uttrykket gjør at serien passer i både klassiske og moderne omgivelser.

Se mer

Gardiner

Gardiner

Gardiner kan være en fin måte å fornye et rom på. Men hvor starter man, egentlig? Slettvolls egen gardinkolleksjon består av et bredt utvalg eksklusive tekstiler som harmonerer med våre møbler. Sammen gir de et gjennomført uttrykk til hjemmet.

Se mer

Belysning

Belysningstips fra interiørdesigneren

En flott lampe kan være som et smykke i interiøret. Men i likhet med et møbel, skal belysningen i et rom ha en funksjon. Interiørdesigner Linda Heitmann har planlagt belysningen for mange kunder, og vet hvordan lyset kan vise hjemmet fra sin beste side.

Se mer

Bedrift

Et profesjonelt lokale

For mange er jobben det stedet hvor vi tilbringer mest tid. Nesten som et andre hjem. Interiørdesigner Lene Liguori vet hva som skal til for å innrede en arbeidsplass hvor det er hyggelig å tilbringe tiden.

Se mer

Uterom

En ny start

Våren. Årstiden hvor livet spirer og lyset vender tilbake – som en ny start for oss alle. Men uansett hvor mange sesonger som kommer og går, finner vi trygghet i det som består. Det er derfor vi skaper varige hagemøbler. Bli bedre kjent med kolleksjonen her.

Se mer

Inspirerende hjem

Trondheim

Miks og match mørke toner med gylne detaljer og lek med kontrasten mellom stramme og myke linjer for å skape en tidsriktig atmosfære.

Se mer

Inspirerende hjem

Skillebekk

Midt i en av Oslos mest eksklusive gater ligger denne elegante leiligheten. Stemningen kan du sanse med en gang du kommer inn. Friske blomster og levende lys ønsker deg raust velkommen.

Se mer

Inspirerende hjem

Gotland

Den gamle kalksteinsfabrikken raget i det karrige landskapet på Gotland.

Se mer

Inspirerende hjem

Ålesund

De hadde skapt hjem for andre i mange år, reist verden rundt og samlet inspirasjon til detaljer og gode løsninger. På en tur til Spania kom idéen til deres eget hjem.

Se mer

Hytte

Norefjell

Bli med til Norefjell og til en drøm av en hytte – ment for å vare i flere generasjoner.

Se mer

Hytte

Bjorli

De hadde vært her mange ganger før. Stått på ski, gått tur og beundret den vakre naturen. Så det var her, 574 meter over havet, hyttedrømmen skulle realiseres.

Se mer

Hytte

Kvitfjell

Hytta er et viktig pusterom hvor du kommer deg bort fra den hektiske hverdagen, samtidig som du skal føle deg hjemme.

Se mer

Hytte

Storfjord

Midt i skogen, tett på byen, kommer det gjester fra nær og fjern året rundt.

Se mer