Uterom

Våren. Årstiden hvor livet spirer og lyset vender tilbake – som en ny start for oss alle. Men uansett hvor mange sesonger som kommer og går, finner vi trygghet i det som består. Det er derfor vi skaper varige hagemøbler. Bli bedre kjent med kolleksjonen her.

Se mer

Uterom

Våren er for mange tiden til å gjøre hus og hage klar til utesesongen. Men hva må en egentlig tenke på når en planlegger uterommet? Det har vi i Slettvoll god kunnskap om, og vi gir deg gjerne veiledning for å skape den perfekte uteplassen for deg.

Se mer

Uterom

Å våkne og ta en morgendukkert, spise frokost på bryggekanten. Skape seg et pusterom med tid til de små tanker. Tusle rundt barføtt og sanke naturens skatter. Her pyntes bordet med skjell og sjøstjerner i fine former, og et muntert måltid kan nytes helt til solen går ned. Ved havet er det godt å være, bare være.

Se mer

Uterom

Som familiebedrift har vi alltid vært stolt av vår historie. Samtidig er vi opptatt av å se fremover. Derfor er vår kolleksjon utemøbler laget for å vare – både med et tidløst uttrykk som aldri går av moten, og med slitesterke materialer som tåler et nordisk klima, sesong etter sesong.

Se mer

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner og unike tilbud. Meld deg inn her

Åpne chat