Vår historie

1951

Hans og Bergit Slettvoll

Det hele startet i 1951 da Hans og Bergit Slettvoll etablerte en liten bedrift i hjemmet sitt på Stranda på Sunnmøre. Der produserte de flettede kurver, dukkevogner og småmøbler som ble fraktet med sykkel til rutebåten og videre ut i verden. Det ble en suksess og bedriften vokste raskt.

1970

Skandinavias ledende manillamøbelprodusent

På 70-tallet var Slettvoll Skandinavias ledende manillamøbelprodusent.

1980

Torill Slettvoll

På 80-tallet gikk Hans og Bergits datter, Torill inn i familiebedriften. Torill vokste opp i den lille møbelfabrikken på Stranda. Her var hun omgitt av skaperglede, sterk vilje og hardt arbeid, noe som la grunnlaget for verdier hun tok med seg videre i livet. Torill utviklet, sammen med adm. dir. Lidvar Lillebø, Slettvoll til å bli en av de aller beste på design og kvalitet.

1999

Første butikk

Den første Slettvoll-butikken åpnet i en låve på Kolsås i Bærum i 1999. Etableringen ble en suksess og butikken lever fortsatt i beste velgående.

2000

Flaggskipbutikk i Oslo

Slettvolls flaggskipbutikk åpnet på Skøyen i Oslo høsten 2000. Butikken er fortsatt vår største, men har fått selskap av 14 butikker over hele Norge, tre i Sverige og en i Danmark.

2004

Hennie Interiors for Slettvoll

I samarbeid med interiørarkitekt Helene Forbes Hennie utviklet Slettvoll en kolleksjon bestående av enkle, tidløse, komfortable møbler. Mange av designene er fortsatt i kolleksjonen. I 2007 ble Helene Hennie kåret til "Interior Designer of the Year".

2008

Butikk i Stockholm

Høsten 2008 slår Slettvoll opp dørene til sin første butikk utenfor Norge. Konseptet har hatt stor suksess i hjemlandet og nå får svenskene mulighet til å ta del i Slettvolls kolleksjon i den nye butikken i sentrum av Stockholm.

2011

Nye ark Slettvoll

Også Torills datter Live og svigersønnen Bjørn-Helge er sterkt engasjert i å utvikle Slettvoll videre. Tradisjon og innovasjon forenes i familiebedriften. Møblene lages fortsatt spesielt til den enkelte kunde av dyktige håndverkere på Sunnmøre. Det stilles store krav til kompetanse og arbeidet utføres med stolthet.

2015

Årets bedrift

I 2015 fikk Slettvoll hederprisen for Årets bedrift i Møre og Romsdal. «Ei framtidsretta og innovativ bedrift som veks og skapar nye arbeidsplassar».

2019

Åpner i København

I oktober 2019 tok vi koseptet videre ut i verden, og åpnet den første Slettvoll butikk i Danmark. Den nye butikken ligger på Oslo Plads 12 i København.

2021

Årets eksportbedrift

I 2021 ble Slettvoll kåret til Årets eksportbedrift av Norsk Industri Designindustri. "I ro og mak har Stranda-bedriften Slettvoll Møbler bygget seg opp til å bli en betydelig aktør på det skandinaviske møbelmarkedet, med en eksportandel på rundt 30 prosent. Bak suksessen ligger en annerledes eksportmodell og stålkontroll på hele verdikjeden", skriver Designindustrien i sin uttalelse om prisen.

Norskproduserte møbler

Slettvolls historie startet i 1951, og siden den gang har vi latt oss inspirere av ønsket om å forene kvalitet og skjønnhet. Nærheten til den vakre og skiftende naturen, det ekte, enkle og jordnære har preget utviklingen vår. Da som nå har skapertrangen og drømmene vært store. Det er et langt sprang fra den spede starten da varer ble fraktet på sykkel til dagens internasjonale møbel- og interiørkonsept. 

Fabrikken vår ligger i møbelbygda Stranda, stedet hvor familiebedriften har sine røtter. Med trente blikk, erfarne hender og øye for detaljer lager dyktige håndverkere hvert eneste møbel med kvalitet til fingerspissene. Derfor er også hvert Slettvoll-produkt helt unikt, laget spesielt for deg. Våre møbler finnes i flere størrelser og varianter. Det gir muligheten til å skreddersy helt etter dine ønsker og behov. Med valg blant en mengde tekstiler, myk eller fast sittekomfort og treverk i ulike farger, har du rom for å skape et hjem som passer perfekt for deg. Et hjem hvor det er godt å leve og bo, skape minner og finne ro.

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner og unike tilbud. Meld deg inn her

Åpne chat