Hopp til innhold

Tepper


Et gulvteppe er en viktig del av rommets interiør, både estetisk og for å skape en behagelig atmosfære i rommet.


Hos oss finner du et stort utvalg tepper som kan tilpasses ditt hjem og ditt bruk. De lages på mål og kan bestilles i den formen og størrelse du ønsker - stort eller lite, rundt eller firkantet. I kolleksjonen vår finnes det både natur- og kunstmaterialer som passer til forskjellige bruksområder. Noen av teppene i kolleksjonen er også laget for utendørs bruk og vil bidra til å skape en luksuriøs og innbydende uteplass.


Du har også muligheten til å velge mellom flere ulike typer kanting og frynser, i materialer som bomull, lin, ull eller skinn for å tilpasse teppet til resten av interiøret.


Når du skal velge det perfekte teppet til ditt rom, står våre interiørdesignere klare til hjelper vi deg. I butikken kan du se prøvematerialer, og du får gode råd om materialvalg og hvordan et nytt teppe kan løfte hele interiøret.

For at et teppe skal kunne møte dine forventninger og fungere best mulig der det skal brukes, er det viktig å være bevisst på materialvalget.


Syntetiske materialer som polyester og polyamid er ideelle for områder med høy slitasje. Polyester er robust og har en tykk luv som gjør det enkelt å tørke bort væske. Polyamid har en tett struktur som bidrar til god lyddemping, men væske trenger litt raskere inn i fibrene.


I vår kolleksjon tilbyr vi også naturlige materialer som høykvalitets ull fra New Zealand. Ull er motstandsdyktig mot væske og lukt, samtidig som den gir en myk følelse. Sisal, en av verdens sterkeste naturfibre, har selvrensende egenskaper, men krever ellers forsiktig rengjøring med lite vann eller støvsuger.

Gi gulvet et løft

Slettvolls kolleksjon tepper er satt sammen for å spille på lag med møblene våre og vårt rike tekstilutvalg – sammen skaper fargene, strukturene og materialene en helhetlig innredning.


Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne det som passer deg og ditt hjem aller best.